Ми у Facebook
03.12.2014, 14:45

Міліція розшукує тих, хто напав на рівненського активіста

Рівненський міськвідділ розшукує осіб, які нанесли тілесні ушкодження 30-річному Євгену поблизу першого під’їзду на вулиці Ювілейна, 3.
Рівнянин звернувся до чергової частини міськвідділу міліції 1 грудня близько 23 години. Він повідомив про те, що двоє невідомих осіб напали на нього з ножем.

Слідчо-оперативна група встановила, що 30-річному Євгену невідомі особи нанесли тілесні ушкодження у вигляді колото-різаних ран в область лівої гомілки. На щастя, поранення були неглибокими, а тому потерпілий відмовився від госпіталізації.

За даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС в Рівненській області Руслан Мельник.

Також він зазначив, що за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) відкрито кримінальне провадження. Санкції передбачають покарання у вигляді штрафу (до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) або громадські роботи на строк до двохсот годин. Можливі також виправні роботи на строк до одного року.

Статті на тему:

У центрі Рівного «підрізали» активіста Євромайдану [+Фото]


ВІДЕО: Нові подробиці побиття активіста на Ювілейній у Рівному





На правах реклами