Ми у Facebook
11.12.2014, 14:07

Фестивалі у грудні 2014

Найцікавіші культурні, музичні та туристичні події України, які пройдуть у Львові, Києві, Рівному, Луцьку напередодні Нового 2015 року.
5 – 14 грудня:
XIV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez»


Місце проведення: Львів, Рівне, Луцьк

Головна імпреза першої половини грудня – «Jazz Bez 2014». Фестиваль об'єднає довкола джазу культурні центри України і Польщі: Львів, Київ, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, Рівне, Луцьк, Мостиська, Люблін, Санок, Вроцлав, Білосток, Новицю, Перемишль.



Цього року «Джаз Без» також лунатиме у звільнених містах сходу України – Краматорську і Слов’янську – під гаслом «Музика Свободи на вільній землі»!

А ще цьогоріч фестиваль «Jazz Bez», разом з усім джазовим світом, святкує 200-річчя легендарного винахідника саксофона Адольфа Сакса. Його постаті буде присвячено 12 концертів у Львові, Києві, Луцьку та Тернополі. А завершиться фест великим концертом до 200-річчя Адольфа Сакса у Львівській опері.

Вартість квитків: від 80 грн. 50% знижки для студентів та працівників культури.

Офіційний сайт: dzyga.com



13 - 19 грудня:
Щорічний Різдвяний ярмарок у Львові


Місце проведення: м. Львів, проспект Свободи від Опери до пам’ятника Тарасові Шевченку і південно-східна частина площі Ринок

На Андрія, 13 грудня, вже вшосте урочисто відкриють щорічний різдвяний ярмарок у Львові. Цього дня на площі перед Оперним театром будуть виступи етно-гуртів, народні забави та частування. Велика імпреза на площі Ринок відбудеться і в день Святого Миколая 19 грудня.

Фото: з сайту Львівські ярмарки
Фото: з сайту Львівські ярмарки


Цьогоріч відвідувачів ярмарку, який розміститься у 150 стиліхованих прикрашених різдвяних будиночках, організатори обіцяють здивувати смаколиками від львівських кондитерів. Приїдуть до Львова і підприємці з різних куточків України. Здебільшого, це майстри, які продаватимуть власні вироби з кераміки. Вперше свою національну кухню на Різдвяному ярмарку представлять і кримські татари. Упродовж свята збиратимуть кошти на лікування військових із зони АТО.

Організатори: Львівські ярмарки

Триватиме великий різдвяний ярмарок у місті Лева аж до кінця новорічно-різдвяних свят – до 19 січня 2015 р.


13-14 грудня:
Музичний фест Kyiv Music Market


Масце проведення: м.Київ, Біломорська, 1, територія арт-заводу «Платформа»



Команда фестивалю “Джаз Коктебель” обіцяє подарувати киянам та гостям української столиці справжню музичну казку. У рамках події будуть представлені музичні воркшопи та шоу-кейси молодих музикантів та виконавців. Працюватиме маркет, де меломани зможуть придбати вінілові диски. На музичному мерчі будуть представлені футболки з принтами улюблених гуртів, диски, інструменти, музичні видання.
Атмосферу креативного дизайну доповнить барахолка старих платівок, грамофонів, рідкісних музичних інструментів, книг та журналів.

Вартість квитка: 25 грн

Офіційна сторінка на Facebook


20 – 21 грудня:
«Різдвяний бал 2014»


Місце проведення: м.Рівне, вул. Фабрична, 7, ДЮСШ №4.

Щорічний "Різдвяний бал" - чи не наймасштабніший фестиваль зі спортивно-бальних танців у всій Західній Україні, проходить під патронатом міського голови Рівного Володимира Хомка.

"Різдвяний бал" – це не лише традиційна святкова окраса Рівного, а й хороша можливість об'єднатися всім заради миру у цей нелегкий для нашої держави час.



Організатор - рівненський клуб спортивного танцю "Флеш". Офіційне відкриття - 21 грудня о 19.00.


21 грудня:
III регіональний дитячий фестиваль краси і таланту «Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014»


Місце проведення фіналу: м. Рівне, ТРЦ «Екватор».

Початок о 16:00.


Організатор: агентство моделей «Панна».



До речі, фото учасників «Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014» будуть розміщенні на порталі OGO.ua, і у форматі інтернет-голосування вони будуть боротись за титул «Міні Міс& міні Містер ОГО Рівненщини 2014».

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному відбудеться XIV міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez 2014»
Рівнян запрошують на "Різдвяний бал"
ФОТО: "Різдвяний бал-2013" у Рівному
"Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014": як готуються маленькі учасники [+Фото]
У Рівному розпочинається «Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2014» [+Фото]





На правах реклами