Ми у Facebook
08.12.2014, 09:00

Рівненщина: в багажнику авто виявили відрізану голову

Мисливця, який порушив правила полювання, вдалося виявити під час відпрацювання мисливських угідь Млинівського та Демидівського районів.
Сталося це під час охорони угідь на території ДП «Млинівський лісгосп». Оперативний наряд близько першої години ночі в с.Ужинець зупинив автомобіль. Його водій був одягнений у камуфльований одяг та розповів, що повертається з полювання. Під час перевірки документів та проведення поверхневого огляду автомобіля, а саме багажного відділення, працівники міліції виявили, що водій перевозить не лише м'ясо, здобуте під час полювання, а й незаконний трофей - голову дикої свині.

Аби встановити всі обставини полювання, а також з’ясувати, де взявся «трофей», водія доправили у Млинівський районний відділ міліції. Там, спілкуючись з працівником лісової охорони, він пояснив, що насправді двох диких свиней застрілив під час полювання на зайця. Також у мисливця були набої, споряджені напівкартеччю, картеччю та кулею, якими заборонено проведення полювання на зайця – русака.

За порушення правил полювання на мисливця склали адміністративний протокол за ст. 85 ч. 2 КУпАП. Нині матеріали про порушення знаходяться на розгляді у Млинівському районному суді. Відповідно до законодавства, крім сплати штрафу, винуватець зобов’язаний відшкодувати збитки, нанесені його незаконними діями. Згідно з інформацією, наданою ДП «Млинівський лісгосп», шкода за одного незаконно здобутого дикого кабана становить 10 000 гривень, повідомляє обласне управління лісового та мисливського господарства.

До теми:

ВІДЕО: Нещасний випадок на полюванні на Рівненщині

На Рівненщині - ще одна надзвичайна подія на полюванні

Нові подробиці резонансного вбивства на полюванні [ВІДЕО]

У Рівному поховали дівчину, загиблу на полюванні [+Фото]





На правах реклами