Ми у Facebook
09.12.2014, 14:32

«Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014»: відбулася презентація учасників [+Фото]

У вівторок, 9 грудня, у ТРЦ «Екватор» відбулася презентація юних яскравих моделей у ІІІ регіональному фестивалі краси та таланту «Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014».
Нагадаємо, лише нещодавно закінчились тривалі кастинги дітей для участі у конкурсі. У кастингу взяли участь близько 100 дітей. До складу учасників увійшли 28 дівчаток та двоє хлопчиків. Радує те що цього року серед учасників конкурсу є дітки не тільки з обласного центру, але й Кузнецовська та Костополя. Вони відповідно будуть представляти свій регіон на фестивалі. А всі разом вони будуть змагатися за звання «Міні-міс та "Міні-містер Рівненщини-2014». Крім того, переможці регіонального фестивалю будуть представляти нашу область на національному фестивалі краси та таланту «Міні-міс та Міні-містер України-2014».











Більше фото у Медіагалереї


- Наш дитячий фестиваль проходить вже втретє, тому він є традиційним. Проводимо ми його також традиційно у ТРЦ «Екватор». Мета фестивалю полягає не тільки у тому, щоб зосередити дітей на шоу, а й показати усім їх таланти, зробивши цікаву підготовку для них. У дітей повинні залишитися яскраві спогади та емоції, адже для них робиться усе найцікавіше, - зауважила керівник фестивалю, директор агентства моделей «Панна» Вікторія Дембіцька. – Кожна дитина буде нагороджена призами, титулами, коронами. Також будуть головні призи – «Міні-міс Рівненщина» та «Міні-містер Рівненщини». Переможці потраплять на обкладинку всеукраїнського журналу «Твій стиль», а також отримають ювелірну прикрасу та дуже цікаві призи.



Із задоволенням поділилася своїми враженнями учасниця «Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014» Катерина Єрмолова. Дівчинка зауважила, що участь у такому конкурсі для неї стало щось новим у житті.

- До конкурсу готуюсь легко, адже не пропускаю ні однієї репетиції. Чим більше вчуся, тим легше мені буде у фіналі. До конкурсу готуюся вже протягом 3 неділь. Хочу усім показати, що я вмію та, можливо, здобути перемогу, - наголосила юна красуня.




Більше фото у Медіагалереї


Фінал фестивалю пройде у ТРЦ «Екватор» 21 грудня 2014 року. Всі фіналісти будуть відзначенні та отримають дипломи, стрічки, корони і кубки. Переможці фестивалю будуть прикрашати обкладинку журналу «Твій Стиль. Також фото учасників будуть розміщенні на порталі OGO.ua, і у форматі інтернет-голосування вони будуть боротись за титул «Міні Міс& міні Містер ОГО Рівненщини 2014».



Див. також:

"Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014": як готуються маленькі учасники [+Фото]

У Рівному розпочинається «Міні-Міс та Міні-Містер Рівненщина 2014» [+Фото]





На правах реклами