Ми у Facebook
13.12.2014, 15:50

Єдиному квитку в Рівному бути: міська рада підписала договір з корейцями

Сьогодні у Рівному було підписано угоду між представниками корейської компанії "MST Global inc." та Рівненською міською радою відносно запровадження єдиного електронного квитка у громадському транспорті міста.
- Угода протягом двох місяців опрацьовувалася групою юристів, вона узгоджена зі всіма сторонами і буде представлена на найближчу сесію міської ради для остаточного затвердження, після чого набуде чинності.

Нагадаємо, що відповідно до цієї угоди, Рівне на вигідних для себе умовах отримає до $15 мільйонів доларів інвестицій на розвиток системи електронного квитка і придбання нових тролейбусів та автобусів, - розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.



Крім того, ця система дозволить при певному рівні інвестицій вирішити ряд проблем у транспорті, зокрема, придбання нових тролейбусів та автобусів, контроль за оплатою та графіком проїзду, точний облік пасажиропотоку, формування на основі статистики оптимальних графіків руху, навантаження на маршрути, оптимальну вартість проїзду тощо.

- Якщо все вдасться, то будемо мати новий рівень обслуговування пасажирів у нашому місті,- резюмував міський голова.

Статті по темі:


У Рівному все-таки введуть "Єдиний квиток"
Корейці інвестують у Рівне 15 мільйонів доларів
Чому у Рівному бояться вводити "Єдиний квиток"





На правах реклами