Ми у Facebook
13.12.2014, 22:40

Олександр Усик знову здобув перемогу нокаутом

Сьогодні, 13 грудня, у київському Палаці спорту олімпійський чемпіон 2012 року Олександр Усик провів шостий бій на профі-ринзі. В якому він здобув сьому перемогу.
Всі попередні поєдинки Олександр Усик закінчував достроково на свою користь. Цей не став винятком українець відправив а нокаут представника ПАР у 9 раунді.

Нагадаємо, що сьогодні в бою за титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO у першій важкій вазі 27-річний українець зустрічався з 35-річним білошкірим південноафриканцем Дені Вентером. У 2000 році той представляв Південно-Африканську Республіку на Олімпійських іграх в Сиднеї, де вилетів у другому колі змагань. Серед професіоналів провів 25 боїв – у 19-ти здобув перемоги (14 нокаутів) і 6 разів програвав.

Це вже другий поєдиноу Олександра Усиказ представником ПАР. Попереднього південноафриканця Деніеля Брюера він нокаутував 4 жовтня на "Арені Львів" у сьомому раунді лівим боковим у щелепу. До речі, нинішній і попередній суперники українця зустрічались у 2012 році – за очками перемогу здобув Вентер.

Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко в інтерв'ю телеканалу Київ дав прогноз на бій свого співвітчизника, друга і кума Олександра Усика з південноафриканцем Дені Вентером.

"Я дивився хайлайти Вентера. Думаю, Саня закінчить бій десь 6-7 раунді ударом по корпусу", - сказав Василь Ломаченко.

Статті по темі:

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

Статті до теми:

ВІДЕО: Олександр Усик – інтерконтинентальний чемпіон світу


ВІДЕО: Олександр Усик переміг аргентинця Кренса





На правах реклами