Ми у Facebook
14.12.2014, 09:21

На Рівненщині з'ясували, хто і за що вбив пенсіонера

У селі Нова Українка Рівненського району цього тижня було знайдене тіло 71-річного пенсіонера, який був задушений.
71-річного Василя у будинку за місцем проживання знайшов без ознак життя племінник померлого, 40-річний рівнянин Микола. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, зафіксувала тілесні ушкодження у вигляді саден потиличної ділянки голови та рани нижньої губи. А згідно з довідкою судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть пенсіонера настала в результаті механічної асфіксії.

— Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), — повідомляє про хід справи начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — У результаті проведених оперативно-розшукових заходів зловмисника вдалося встановити. Наразі йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Душогубом виявився знайомий та «колега по чарці» 45-річний місцевий мешканець Сергій. Чоловік пояснив, що 5 грудня ввечері разом випивали. І, звичайно, не обійшлося без суперечки, яка переросла у бійку. Сергій виявився сильнішим, відповідно зумів повалити на підлогу Василя та перекрив йому рота та ніс. Коли побачив, що господаря будинку вдалося втихомирити, відразу пішов додому.

В ході проведення досудового розслідування також стало відомо, що чоловік уже двічі раніше був судимий.

Статті по темі:

На Рівненщині задушили пенсіонера
Луцька міліція розкрила вбивство чоловіка, трупу якого відтяли голову [ВІДЕО]
Рівне: міліція розкрила резонансне подвійне вбивство батька та бабці
Рівненщина: жінка отруїлась бензолом





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ