Ми у Facebook
17.12.2014, 19:30

Нові подробиці масового вбивства у Карпатах [Фото+Відео]

Стали відомі деякі факти про жертв кривавого розстрілу в лісі на Івано-Франківщині. Там ввечері 16 грудня біля села Микуличин неподалік Яремчі знайшли застреленими чоловіка, жінку та трьох малолітніх дітей.
Як пише Правда.if.ua, де зупинилася родина в селі, ніхто не знає. Напередодні трагедії, з 14 до 16 години вони прийшли у пункт прокату лиж та попросили, аби їм порадили, куди поїхати на екскурсію. Чоловік, що працює на прокаті лиж, викликав таксиста. Той завіз людей в улюблене місце відпочинку туристів за 7 км від села.



Начальник УМВС в Івано-Франківській області Микола Семенишин на брифінгу повідомив, що слідчі допитали таксиста, який підвозив родину до лісу біля села, де були знайдені їхні тіла. Таксист запевнив, що не бачив рушниці у родини, проте була велика сумка.

Ще один свідок - працівник нафтоперекачувальної станції, який робив об’їзд. У нього поламалася машина. І він побачив маленького хлопчика, який покликав його на допомогу, дитина зникла. Коли чоловіку допомогли перетягнути машину, той сказав іншим, що бачив невідомого хлопчика. Чоловіки зайшли в ліс та знайшли там п’ять мертвих людей.



На місці загибелі 5 людей знайдено 7 гільз. У всіх вогнепальні поранення голови. Тіла чоловіка і дітей 2, 4 і 5 років лежали поруч, слідів волочіння немає.

Як повідомили в управлінні МВС в Івано-Франківській області, перша і найголовніша версія – вбивство дітей батьками і самогубство батьків. Мотиви злочину поки що не встановлені.



"Члени слідчо-оперативної групи окреслили та відпрацьовують ряд можливих версій події. На даний час з’ясовано, що в родині загиблої виникали конфлікти з її співмешканцем. Крім того, правоохоронці з’ясували, що у загиблого чоловіка нелегально зберігалася мисливська зброя, а сам він навчав співмешканку поводитися з нею", - йдеться у повідомленні прес-служби міліції.

27-річна жінка була родом з Житомира. Пара проживала у цивільному шлюбі і разом працювала у чернівецькому «Епіцентрі». Наймолодша дворічна дитина – їх спільна (за іншими дними - чоловіка). Двоє старших - від першого шлюбу жінки.





Фото із сайту mignews.com.ua

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Карпатах по-звірячому вбили 2 дорослих і 3 дітей
Подробиці звірячого вбивства 2 дорослих і 3 дітей у Карпатах





На правах реклами