Ми у Facebook
18.12.2014, 13:23

18 грудня на "Рівне 1" - телеміст з Черкасами

Цикл телемостів між різними регіонами України знову організовує телеканал “Рівне 1”. Журналісти, експерти і жителі різних міст у прямому ефірі обговорять проблеми, які найбільше турбують українців.
Рівне, Херсон, Дніпропетровськ, Черкаси — географія міст-учасників проекту «Єдина Україна», підтриманого Фондом розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, відображає різні регіони нашої держави. Так само і склад учасників дискусії представляє різні верстви населення: журналісти і громадські активісти, студенти і фахівці в різних галузях. А найголовніше — через вулиці бліц-опитування й коментування в інтернеті до дискусії зможуть підключитись і пересічні жителі міст-учасників проекту. У майбутньому ж, переконані ініціатори задуму, набутий досвід допоможе створити оптимальні передумови для започаткування нових механізмів співпраці та обміну інформацією між регіональними медіа.

На телевізійному дискусійному майданчику, який об'єднає міста різних регіонів України, будуть підняті проблеми, які найбільш турбують українців: боротьба з корупцією, національна єдність, прозорість уряду, права людини та свобода преси.

Перший із серії телемостів вийде в ефір уже цього четверга, 18 грудня, — о 20.15 у прямому ефірі Першого місцевого ведучий та гості студії телеканалу «Рівне 1» спілкуватимуться з гостями студії телеканалу «ВІККА» (м.Черкаси). Темою розмови стане свобода преси: перспективи роздержавлення ЗМІ, створення суспільного телебачення, участь журналістів у політичній діяльності, довіра громадян до мас-медіа — про все це йтиметься під час дискусії в рамках телемосту «Єдина Україна».

Для колективу Першого місцевого нова серія телемостів — це логічне продовження постійної співпраці телерадіокомпанії «Рівне 1» з партнерами з різних регіонів України. Цієї весни, напередодні президентських виборів, Перший місцевий організував серію міжрегіональних телемостів «Новий Президент — очікування регіонів». А напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України під час аналогічного циклу телемостів рівненські телевізійники говорили з колегами та експертами з інших областей про очікування від нового парламенту. Обидва цикли телемостів, підтримані Незалежною асоціацією мовників, показали затребуваність подібних дискусійних майданчиків і високий творчий та технічний потенціал телеканалу «Рівне 1», який дозволяє йому реалізовувати амбітні проекти всеукраїнського рівня. Відтак, нинішня серія телемостів «Єдина Україна» - нова сходинка у творчому поступі Першого місцевого, який наступного року відзначатиме 20-річний ювілей.

Отож, дивіться перший з телемостів «Єдина Україна», долучайтесь до розмови в коментарях, ставте запитання гостям студії, спостерігаючи за ефіром у режимі онлайн на сайті Першого місцевого rivne1.tv, коментуйте почуте і побачене!

Перший прямий ефір циклу телемостів «Єдина Україна»: четвер, 18 грудня, 20.15, телеканал «Рівне 1».

ПРОЕКТ ЗДІЙСНЕНО ЗА ПІДТРИМКИ ФОНДУ РОЗВИТКУ ЗМІ ПОСОЛЬСТВА США В УКРАЇНІ. ПОГЛЯДИ АВТОРІВ НЕ ОБОВ’ЯЗКОВО ЗБІГАЮТЬСЯ З ОФІЦІЙНОЮ ПОЗИЦІЄЮ УРЯДУ США.

THIS PROJECT WAS SUPPORTED BY THE MEDIA DEVELOPMENT FUND OF THE U.S. EMBASSY IN UKRAINE. THE VIEWS OF THE AUTHORS DO NOT NECESSARILY REFLECT THE OFFICIAL POSITION OF THE U.S. GOVERNMENT.





На правах реклами