Ми у Facebook
22.12.2014, 07:25

Прокурор у декреті вигукував у Рівному "Слава Путіну!"

Прокуратура Рівненської області оприлюднила офіційний коментар подій у кафе "Форсаж" у Рівному, де 19 грудня затримали двох нетверезих жителів Одещини, які вигукували сепаратистські гасла.
Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила:

"До правоохоронних органів 19 грудня близько 14 год. надійшло повідомлення, що в одному із готелів двоє невідомих осіб вчинили дії щодо порушення громадського порядку і спокою громадян, при цьому останні перебували, за словами персоналу закладу, у нетверезому стані.Слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце, встановлено, що один із чоловіків, який вчинив хуліганські дії, є працівником прокуратури Одеської області та перебуває в даний час у відпустці по догляду за дитиною. Стосовно останнього складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство)".

Раніше повідомлялось, що 19 грудня у готелі «Форсаж» на вулиці Князя Володимира у Рівному двоє одеситів бігали коридором, вигукували хвалебні слова про президента Росії Володимира Путіна та закликали до сепаратизму. Відвідувачі готелю викликали міліцію. Двох чоловіків затримали та відвезли у відділок, проте вони відмовилися давати будь-які покази міліції, скориставшись своїм правом на мовчання. Із відділку міліції одеситів відпустили. Відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

До теми:

У Рівному затримали прокурорів з Одеси, які прославляли Путіна





На правах реклами