Ми у Facebook
29.12.2014, 18:45

У Рівному вийшов зимовий номер журналу "ВІТАЄМО!"

Зимовий номер рівненського журналу "ВІТАЄМО!" вже побачив світ. Рівняни вже мають можливість прочитати на його кольорових глянцевих сторінках про цікавих людей нашого міста, а також разом з нами підготуватися до зустрічі Нового 2015 року.
Тема цього номеру - "Ранкова кава". Її ми обрали не випадково, адже цього року проект OGO.ua з одноіменною назвою завоював серця багатьох рівнян. Приємно, коли наші відео можуть розповісти вам багато цікавого та бути корисними. Радіємо, коли і далі з нашими гостями ми підтримуємо тісне, дружне спілкування.

Головний матеріал номеру має назву, в яку нам усім так хочеться вірити в цей складний для країни час. Особистість першої сторінки видання - лідер рівненського "Правого сектору" Роман Коваль. Він, які ми всі, вірить у перемогу нашу у війні на сході та запевняє "Ми обов'язково переможемо". Саме тому і колір першої сторінки цього разу патріотичний - жовто-блакитний.







А крім цього, на сторінках журналу - про цікаві подарунки до Нового року, поради та тренди весіль у 2015 році, нові проекти телеканалу "Рівне 1" та ще багато цікавого.





Все це і ще БАГАТО цікавого вже сьогодні ви можете прочитати на сторінках журналу "ВІТАЄМО!".


З найкращими побажаннями миру, тепла та Божого благословіння головний редактор журналу "ВІТАЄМО!" Ольга Данилюк.


Влітку журнал «ВІТАЄМО!» об’єднує рівнян! [+Фото]


Читайте онлайн зимовий номер журналу ВІТАЄМО!






На правах реклами