Ми у Facebook
30.12.2014, 12:00

Рівненське підприємство "Агропереробка": виняткова натуральність продукції

Добре відома на теренах нашої області та в усій Україні торгова марка «Щедрик» і виробничо-торгівельне підприємство «Агропереробка». З 1993 року його керівництво та працівники оберігають власні традиції, понад 20 років створюючи виключно натуральну продукцію для рівнян та всіх жителів України.
Сьогодні ТОВ ВТП «Агропереробка» є прикладом підприємства, яке успішно працює у складних умовах ринкових відносин та зберігає приріст обсягів виробництва щосезону. Попри труднощі, як у молочному, так і в плодово-ягідному виробництві, дотримуються принципів створення лише корисної біопродукції.

«Ми з усією відповідальністю засвідчуємо, що вся наша продукція виготовлена з натуральної високоякісної сировини та корисна для споживання як дорослим, так і нашим дітям», – з гордістю говорить засновник та генеральний директор підприємства Ольга РУДОМСЬКА. – Наша продукція завжди була, є і буде виключно натуральною. Ніяких шкідливих домішок, лише чистий біопродукт».

ТОВ ВТП «Агропереробка» – це гарний приклад сімейного бізнесу, це приклад європейського підходу до справи, де кожен член родини дбає про якість. Так, вже декілька років поспіль пліч-о-пліч із засновниками Рудомською Ольгою Юхимівною та Рудомським Юрієм Івановичем працюють їхні діти Юхим та Марія. Молоде покоління внесло новий, сучасний подих у виробництво та асортимент продукції.

Підприємство першим почало випуск сиропів та топінгів в Україні. На сьогодні асортимент становить 35 видів сиропів та 24 види топінгів, великий вибір соусів, полив та наповнювачів. Усі рецептури старанно випрацьовуються з турботою про здоров’я споживачів, адже так приємно бачити задоволені посмішки на їх обличчях.

«Постійно аналізуючи тенденції ринку та, обов’язково, побажання і смаки наших покупців, ми працюємо над розширенням свого асортименту. Так, на сьогодні, ми плануємо запустити нову знежирену молочну лінію. Ця продукція розрахована на енергійних людей, котрі дбають про власне здоров’я та ведуть здоровий спосіб життя, – ділиться Марія РУДОМСЬКА. – Крім того, наразі ми плануємо відкриття двох фірмових магазинів у спальних районах міста, щоб наша продукція стала ще доступнішою для споживача».

Головним досягненням наполегливої праці є міжнародне визнання європейських експертів. Так, у 2013 році два заводи ТОВ ВТП «Агропереробка» отримали сертифікати ISO 9001 и ISO 22000. Сертифікати ISO являють собою систему міжнародних стандартів та вимог до управління безпекою виробництва харчових продуктів. На підприємстві «Агропереробка» контролюються усі процеси, починаючи з якості сировини, матеріалів упаковки та закінчуючи доставкою готової продукції споживачам.

За тривалий час роботи торгова марка «Щедрик» здобула визнання та може пишатися співпрацею з найпотужнішими виробниками та ресторанами України. Кожен, хто хоч раз скуштував натуральну та корисну продукцію ТОВ ВТП «Агропереробка», назавжди залишиться її щирим прихильником.
«Щедрик» – добрим людям для здоров'я!



До теми:

Підприємство “Агропереробка” (ТМ “Щедрик”): нам 20 років!

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини

2011: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами