Ми у Facebook
30.12.2014, 09:01

ДАІ попереджає водіїв про ускладнення погодних умов у новорічні дні

За прогнозами синоптиків, у західних областях та Рівненщині зокрема спостерігаються зміни погодних умов: сильні опади, вночі та вранці налипання мокрого снігу, ожеледиця.
Працівники Державтоінспекції Рівненщини звертаються до водіїв з проханням бути максимально уважними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, з особливою обережністю рухатися мостами та естакадами.

При русі в умовах недостатньої видимості включати ближнє світло фар.

Ще раз перевірити готовність своїх транспортних засобів до експлуатації у зимовий період.

Особливу увагу слід звернути на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників та подбати про встановлення на своїх автомобілях шин із зимовим малюнком протектора.

ДАІ застерігає: при виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтеся Правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків!

Під час сильного погіршення погодних умов водіям, по можливості, краще утриматися від поїздок на далекі відстані, а тим, хто виїхав, слід бути максимально уважними за кермом.

Бути обачними слід і пішоходам. Пам’ятайте, що за таких складних погодних умов спостерігається ускладнення руху. Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не з’являйтеся раптово на проїзній частині дороги, адже транспортних засіб не в змозі вмить зупинитися, аби вас пропустити. По можливості, виділіть себе світлоповертаючими елементами!

Про це повідомила прес-служба УДАІ УМВС України
в Рівненській області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненщина: триває операція «Пішохід»





На правах реклами