Ми у Facebook
31.12.2014, 09:01

У шести областях через сніг обмежено рух транспорту [+Фото]

На південному сході та півдні України 29 грудня пронісся сніговий шторм. Через сильні снігопади проїзд дорогами загального користування в декількох областях ускладнений, тому введені обмеження і тимчасова заборона руху транспорту.
Станом на шосту ранку вівторка, 30 грудня, внаслідок снігової стихії ускладнений проїзд у Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях, пише ЛІГАБізнесІнформ.

За інформацією Держслужби з надзвичайних ситуацій, понад 2900 одиниць транспорту в цих областях опинились у снігових пастках. Понад 7 тисяч людей буди доставлені у мобільні пункти обігріву.

Як повідомляє прес-служба Мінінфраструктури, з п'ятої ранку 30 січня у всіх районах Полтавської області обмежено рух громадського транспорту на місцевих дорогах.

У Запорізькій області (від Запоріжжя до Дніпропетровської обл.) діють обмеження для всіх транспортних засобів на дорогах: Н-15 Запоріжжя-Донецьк; М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта (від Дніпропетровської області до м. Василівка), Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя (з 8 по 74 км), Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (з 475 км до Дніпропетровської області); Т 08-03 Запоріжжя-Маріуполь (з 10 км до Донецької області).



У Дніпропетровській області через утворення снігових заметів тимчасово (до повного розчищення від снігу) обмежено рух для вантажного та пасажирського транспорту на ділянках: Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя; М-04 Знам'янка-Луганськ-Ізварине; М04-01 Південний обхід Дніпропетровська.



Також закрито рух транспорту на всіх автодорогах загального користування в Миколаївській області.



У Херсонській області закрито для руху дороги Т-15-01 Миколаїв-Станіслав-Херсон і М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на Таганрог). Відновлено рух автотранспорту на ділянці дороги Р-47 Херсон-Нова Каховка-Генічеськ.



В Одеській області відновлено проїзд по дорозі М-05 Київ-Одеса. Проте все ще закрито рух автодорогами М-15 Одеса-Рені, М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, М-16 Одеса-Кучургани, М-28 Одеса-Південний, Р-70 Одеса-Білгород-Дністровський-Монаші. Також в Одесі досі заборонений виїзд вантажних транспортних засобів з порту в місто.

Станом на 08:30 30 грудня ситуація у південно-східних областях України стабілізувалась, снігопади припинились на всій території країни. Рятувальники й комунальні служби продовжують розчищати дороги й ліквідовувати інші наслідки снігового шторму.

Фото: прес-служба ДСНС України





На правах реклами