Ми у Facebook
31.12.2014, 22:15

Де зустрінуть 2015 рік відомі рівняни

Цього року більшість рівнян проведуть новорічні свята вдома, біля телевізора. Дехто після бою новорічних курантів планує навідатися до головної ялинки міста.
31 грудня із 18-ї до 4-ї тут транслюватимуть програми радіо "Трек". Перервуть їх тільки на новорічні привітання рівнян о 22.00 та на виступ президента. Традиційного салюту в новорічну ніч не буде. Заходи біля ялинки триватимуть і в перші дні нового року. До 4 січня, з 15-ї до 22-ї години, тут проходитимуть концерти, ярмарки та працюватимуть атракціони. Наймолодшим обіцяють катання на поні, ігри та конкурси. Також дітей запрошують із 2 до 11 січня відвідати казку "Чемпіони лісу" в облмуздрамтеатрі. Обласний театр ляльок теж буде відкритий на свята — із 23 грудня до 11 січня тут заплановано новорічні ранки.

Володимир Петрів, директор облмуздрамтеатру:

— Як і зазвичай, нічого заздалегідь не планую. У новорічні дні в театрі заплановано святкові заходи, тому свята відчуваю, як правило, коли вони закінчуються. Новий рік традиційно проведу з родиною. Якщо буде гарне товариство, можемо піти до ялинки у центрі міста.

Сергій Рибачок, екс-голова Рівненської ОДА:

— Різдво зазвичай зустрічаємо разом із батьками. Але цього року, скоріше за все, новорічні свята проведу в пологовому будинку. Якраз на ці дні очікуємо поповнення в родині. Вдома уже поставили дві ялинки: одну — в кімнаті, де спільно проводимо дозвілля, іншу — спеціально для донечки Софії. Прикрашали новорічні красуні теж всією родиною.

Михайло Кириллов, голова Рівненської обласної ради:

— Новий рік зустрічатиму в Рівному, у вузькому родинному колі. Ялинку вдома ставимо штучну, щоб берегти природу. Так вирішили разом із моєю 10-річною дитиною. Першого січня планую окунутися в ополонку — є в мене така традиція.

Володимир Хомко, міський голова:

— На Новий рік та Різдво відпочиватиму вдома, з родиною. Завжди так роблю.

Вікторія Шинкаренко, волонтер "ДАР":

— Зараз перебуваю неподалік донецького аеропорту. Разом із іншими волонтерами привезли нашим воякам подарунки на новорічні свята. Також доставили два автомобілі, один із них — машина "швидкої". Новий рік теж, напевно, зустрічатиму на сході України. Раніше це свято завжди проводила в колі сім'ї. Але цього року моя родина поповнилася десятками людей…

Наталія-Марія Фарина, народна артистка України:

— Уперше за 15 років відзначатиму Новий рік вдома. Раніше на цей день завжди планувала концерти, а цього року вирішили святкувати разом із сином. Уже прикрасили новорічну красуню. Запросила також в гості в новорічну ніч друзів — одногрупницю з чоловіком та ще одну подругу. Будемо спілкуватися та дивитися телевізор. Після того як проб'ють новорічні куранти, всі разом підемо до центральної ялинки міста — вона цього року дуже красива. На Різдво поїду на землю своїх батьків, побачитися з рідними.

Анатолій Лук'янчук, ресторатор:

— Уже готуюся до новорічних свят. Проведу їх вдома, з сім'єю. Вже накоптили домашньої ковбаси та разом з донькою напекли імбирного печива у формі баранчиків, ялинок та дзвіночків. Печиво не тільки їстимемо, а й вішатимемо на ялинку, разом з іграшками і цукерками. Ще напередодні Різдва традиційно готуємо грибну юшку з оселедцем за рецептом мого прадідуся та за всіма кулінарними правилами варимо кутю. Сьомого січня їдемо до батьків, а потім обов'язково навідаємося до ялинки в центрі Рівного.

Сашко Невже, співак:

— У попередні роки на Новий рік працював. А цього 31 грудня виступів не маю, бо в країні криза… Поменшало замовлень і в моєму кафе. Тому проведу новорічні дні вдома, в колі сім'ї. Для настрою та аромату поставимо з донькою та дружиною вдома ялинку. На Різдво піду колядувати до батька.

До теми:

Вітання на Новий рік: чого побажати рідним людям?

СМС-привітання з Новим 2015 роком

ФОТО: На Рівненщині впала головна ялинка

Джерело: rivnepost.rv.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ