Ми у Facebook
03.01.2015, 17:08

Агентство моделей року у Рівному - “Панна”

Агентство моделей “Панна”: 18 років успіху!
18 років — це повноліття. Агентство моделей “Панна”, якому цьогоріч виповнилось 18, — виправдовує свій вік сповна. “Панна” справді повноправно і впевнено почувається у модельній сфері не лише Рівненщини, де агентство поза конкуренцією, а й України в цілому.

Випускниці модельного агентства “Панна”, керівник якого Вікторія Дембіцька пройшла шлях від моделі до власниці “Панни”, рік у рік впевнено підкорюють українські та світові подіуми. Лондон і Мілан, Нью-Йорк і Париж, Токіо і Шанхай — перелік світових столиць, де виступають випускниці “Панни”, вражає широтою і ще раз доводить: якщо ви мрієте про модельну кар'єру — вам до агентства “Панна”!

Якщо ви мрієте про успіх у модельній справі, причому не лише на рівні області, а й у масштабах держави та світу, вам — до “Панни”. Адже саме моделі “Панни” як переможниці конкурсу “Міс Рівненщина” офіційно представляють Рівненську область на Національному конкурсі “Міс Україна”. Вже півтора десятиліття "Панна" є представником національного комітету "Міс Україна" та національного комітету "Міс Україна Захід", а також конкурсів "Міні-міс Україна та Міні-міс Західна Україна", "Принцеса України" та "Княгиня України". А нещодавно ще одним свідченням здобутків агентства “Панна” стали медаль і сертифікат “Лідер галузі” у загальнодержавному рейтингу підприємств “Національний бізнес-рейтинг”.

Шлях до модельних вершин вихованці “Панни” мають можливість починати змалечку. Вже третій рік для маленьких красунь і красунчиків агентство проводить обласний дитячий фестиваль краси і таланту “Міні-містер Рівненщини”. Його переможцями стають не лише рівняни, а й жителі області — приміром, цьогоріч “Міні-міс” стала Кіра Кіптель із Костополя, а “Міні-містером” – Михайло Ловин із Кузнецовська. Учасники не змагаються в модельних параметрах, а розвивають таланти та цікаво проводять час. Та й взагалі, школа моделей — це не просто дефіле на подіумі. Таке навчання привчає до самодисципліни, дає випускникам корисні знання та навички догляду за собою й вміння триматися на сцені. Вихованки Вікторії Дембіцької — не просто дівчата з модельними параметрами, а й успішні цілеспрямовані особистості, для яких “Панна” стає справжньою школою життя!

До теми:

Як у Рівному пройшов дитячий фестиваль краси і талантів "Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2014"

Агентству моделей "Панна" - 18 років. Вітаємо!

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами