Ми у Facebook
06.01.2015, 21:45

Святковий рецепт від рівнянки Алли Матчук

У кожної господині є свій, особливий, рецепт, який вже став традиційним на новорічно-різдвяні свята. Саме такими рецептами поділилися з нами успішні жінки Рівного. Першою своїм традиційним рецептом поділилася доцент РДГУ Алла Матчук.
Алла МАТЧУК, доцент кафедри літератури і славістики РДГУ

Пані Алла порадила спробувати приготувати на свята салат “Бородинський”, він швидкий та ситний.

Як не купити зайвого в магазині?

Необхідні інгредієнти

Яйця – 2 шт.,
Хліб “Бородинський”,
Кукурузка – 1 банка
Майонез – 1 упаковка

Спосіб приготування:

Бородинський хліб ріжемо кубиками та підсушуємо на сковорідці, щоб вони стали хрусткими. Коли утворені сухарі прохололи, додаємо покришене кубиками яйце та кукурудзу. Розмішуємо з майонезом безпосередньо перед подачею на стіл.

Смачного!






На правах реклами