Ми у Facebook
07.01.2015, 16:45

До Рівненської обласної федерації футболу викликали міліцію

Не довелося довго чекати чергових резонансних подій навколо Рівненської обласної федерації футболу. Члени виконкому РОФФ, а також перший заступник та заступник Голови РОФФ, Володимир Поліщук та Олег Кучер в телефонній розмові розповіли про цікавий випадок, який з ними стався напередодні в офісі обласної федерації футболу.
Своє бачення ситуації Володимир Поліщук виклав у письмовому вигляді, і надіслав для нашого сайту. Тож розміщаємо інформацію без скорочень та виправлень.

"Вчора о 15-00 стався ганебний випадок в історії РОФФ. Я, Кучер Олег,Гладков Валерій прийшли в офіс федерації,щоб передати кінцевий варіант протоколу засідання виконкому від 25.12.2014 р. та надрукований протокол робочої групи по підготовці та проведенню позачергової конференції.Разом з нами були Сергій Дьомушкін, Володимир Новак ,який прийшов до офісу за кубками. Двері офісу були зачинені. Коли Новак подзвонив в офіс, двері відчинив Коломис, ми хотіли зайти в офіс, але Коломис став на порозі і не пропускав нас. Завязалась суперечка,нам вдалось відтіснити Коломиса і я та Олег Кучер зайшли в приміщення. В офісі була лише бухгалтер, Коломис в цей час знаходився на вулиці. Ми залишили документи і вийшли на вулицю, сідали в машину В.Гладкова, коли підбіг Коломис і сказав, щоб ми не від'їзджали, тому, що ви викликав міліцію. Через декілька хвилин підійшов дільничий 3-го опорного пункта міліції молодший лейтенант Меткий ВІталій ВІтальович, який запропонував за заявою Коломиса надати письмові свідчення, Я, Кучер, Гладков написали свідчення, як нас членів виконкому РОФФ, першого заступника голови, заступника голови ,голову Рівненської міської федерації не впускали в офіс нашої громадської організації,членами якої ми є. Те, що сталося, не вкладається в рамки здорового глузду. Про цей випадок повинна знати вся футбольна громадськість області та України. В.Поліщук"

Джерело: офіційний сайт Футбольного клубу "Славія" Рівне





На правах реклами