Ми у Facebook
10.01.2015, 12:20

ДАІ радить утриматися від поїздок на власному транспорті

Зважаючи на прогнози синоптиків про складні погодні умови на території Рівненської області, працівники Державтоінспекції закликають водіїв, пішоходів бути особливо обережними та уважними на вулицях і автошляхах Рівненщини.
9 – 11 січня майже на всій території України складні погодні умови. Укргідрометцентр оголосив штормове попередження - сніг, мокрий сніг, сильний вітер, хуртовини, місцями сильні опади. На дорогах ожеледиця.

Державтоінспекція України звертається до водіїв із проханням бути максимально уважними, з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, дотримуватись безпечної швидкості руху та дистанції, відмовитися від ризикованих маневрувань, при русі в умовах недостатньої видимості обов’язково включати ближнє світло фар, не паркувати транспорт з порушенням правил.

Бути більш обачними необхідно і пішоходам. Переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях, не виходьте раптово на проїзну частину прямо перед автомобілем – водій не в змозі швидко загальмувати.

Крім того, радимо водіям, на час сильного погіршення погодних умов, утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально обережними за кермом.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України (+ фото). Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівне: рятувальники відбуксирували автомобіль, що з’їхав у кювет
Поради - керування автомобілем в умовах ожеледиці





На правах реклами