Ми у Facebook
11.01.2015, 19:15

Рівненщина: на підлозі палаючої квартири виявили господиню та її гостя [+Фото]

Сарненські вогнеборці-рятівники

Під час ліквідації пожежі у багатоповерхівці в Сарнах бійці Держслужби з НС врятували двох людей. Якби не пильні сусіди, котрі вчасно повідомили "101", власниця помешкання та її знайомий померли б від отруєння продуктами горіння.
2 січня о 19:06 рятувальники отримали повідомлення, що в місті Сарни на вулиці Широка у п’ятиповерховому житловому будинку виникла пожежа.

За вказаною адресою прибули чергові відділення вогнеборців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці події виявилось, що пожежа виникла в однокімнатній квартирі на 4 поверсі.

"Сусіди відразу повідомили рятувальників, що у приміщенні можуть бути люди. Не гаючи часу, бійці Держслужби з НС, в апаратах захисту органів дихання зайшли у вщент задимлену квартиру та відразу у коридорі виявили жінку, а у кімнаті на підлозі лежав чоловік. Потерпілих швидко винесли на свіже повітря та передали до рук медиків. Тим часом інше відділення вогнеборців за 15 хвилин ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження вогню за межі квартири. Вогнем було пошкоджено диван, дерев’яну коробку міжкімнатних дверей та м’яке крісло", - розповіли вогнеборці.

Фото з місця події надане ГУ ДСНС у Рівненській області
Фото з місця події надане ГУ ДСНС у Рівненській області


Травм та опіків у чоловіка та жінки не виявлено. Працівники швидкої медичної допомоги діагностували у них отруєння продуктами горіння.

Врятованими виявились 51-річна власниця помешкання та її знайомий чоловік 1970 року народження.

Наразі причина пожежі та завдані вогнем матеріальні збитки становлюються. На місці події працює слідчо-оперативна група міліції та співробітників ДСНС.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ