Ми у Facebook
11.01.2015, 09:00

Весільний салон 2014 року в Рівному "Dolloris" – неперевершена розкіш суконь

Весільний салон "Dolloris" – ексклюзивний представник у Рівному, фірмовий бутик світового бренду "Dolloris wedding fashion", представленого у 8 країнах світу.
Уже десять років поспіль весільний салон "Dolloris" у нашому місті дивує та тішить рівнянок особливими сукнями. Дизайнери бренду "Dolloris wedding fashion" не стомлюються творити вишукані елегантні модні силуети весільного та вечірнього вбрання. Відтак у салоні постійно з’являються нові колекції, що відповідають актуальним тенденціям сезону, а також стильні весільні аксесуари – капелюшки, болеро, накидки, рукавички, сумочки, діадеми.

Саме у нашому місті наречені та випускниці мають унікальну можливість не тільки першими побачити та приміряти весільні, вечірні та коктейльні сукні нових колекцій, а й придбати їх за цінами виробника.

"Dolloris" – постійний учасник модельних форумів, конкурсів краси та квартальних модних подій "Fashion Time".

Неперевершена розкіш цих нарядів підкорить будь-яке серце, не залишивши байдужою жодну наречену. А приємний та компетентний персонал допоможе у створенні неперевершеного образу до найбільш незабутнього й неповторного свята – вашого весілля!

Адреса весільного салону "Dolloris" у Рівному:
вул.Соборна, 94,
галерея "Прем’єр", 3 поверх


До теми:

Весільний салон Dolloris задовольнить смаки найвибагливіших модниць

Весільний салон року: DOLLORIS шиє унікальні весільні сукні у Рівному

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини






На правах реклами