Ми у Facebook
17.01.2015, 13:55

НОВЕ У БЛОГАХ: як пережити втрату?

Як часто ми, дивлячись репортажі про прохання людей про допомогу для лікування важкої хвороби, підсвідомо радіємо, що це ніяким чином нас не торкається. Ми щиро співчуваємо людям, до яких прийшла страшна біда, навіть часто перераховуємо гроші чи підтримуємо словом. Серце щемить, коли дивишся на змучені обличчя хворих…
Але зовсім інакше почуваються люди, які зіткнулися з горем особисто. Я маю на увазі не тільки самих хворих, а й їхніх рідних та близьких. Для них така ситуація є особливо важкою.

Новина про смертельну хворобу рідної людини приголомшує настільки, що все навкруги здається нереальним. Уявіть собі, який страшенний тиск здійснюють постійне нервове напруження, підтримка та догляд за хворим (а хворі люди особливо емоційно вразливі) плюс щоденні рутинні обов’язки (маю на увазі робота, домашній побут і т.п.).

Це може тягнутися місяцями, роками…Інколи з’являється надія на покращення (незважаючи на однозначний вирок лікарів), але це тільки ілюзії. І з кожною втраченою надією звичний світ розвалюється, коли розумієш, що краще вже не буде -- хвороба прогресує. Це як падати з височенних сходів, і кожен удар об сходинку тягнеться тижнями. Чим далі падаєш, тим болісніші удари.

ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ


Статті по темі:

Секрети ідеального весілля від рівненської тамади

Як не дати замерзнути вашому улюбленцю взимку [ФОТО]





На правах реклами