Ми у Facebook
17.01.2015, 13:35

Пісні страви до столу від відомих рівнян

Рецепти смачних пісних страв від відомих рівнян.
До сьомого січня триває різдвяний піст або Пилипівка. Різдвяний піст вважається нестрогим. Не можна вживати їжу тваринного походження: м'ясо, яйця і молочні продукти. Пісні страви теж можуть бути смачними і відомі рівняни діляться своїми рецептами пісних страв.

Рецептом салату нашвидкуруч від Прокопа ділиться рівненський фотохудожник – Олександр Харват.

Для цього нам потрібно:
Червона або біла квашена капуста
Філе червоної риби – 100 гр.
Апельсини – 0,5 шт.
Редиска – 1 пучок
Квашений огірок – 1 шт.
Цибуля – 0,5 шт.
Маслини без кісточок - 0,5 банки
Соняшникова, трішки оливкової олії (по смаку)
Сіль, перець, зелень для декору.



Заслужена артистка України Наталія-Марія Фарина пропонує рецепт пісних голубців з грибною підливою:

Капуста – 1 головка
Гречка – 2 стакани
Пшоно – 2 ст. ложки
Борошно – 3 ст.ложки
Картопля – 1 шт.
Морква – 3 шт.
Цибуля – 3 шт.
Часник – 1 головка
Лимон – 1 шт.
Шампіньйони – 0,5 кг
Сухі білі гриби
Сіль, перець горошком, лавровий лист
Олія рафінована
Оливкова олія



За матеріалами rivne1.tv.

Статті до теми:

Сьогодні, 28 листопада, розпочався Різдвяний піст

Чим замінити яйце у рецепті?

Як прикрасити новорічний стіл





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ