Ми у Facebook
17.01.2015, 17:05

Рівненщина: віряни Московського патріархату відправили 2 тонни допомоги у зону АТО

Православна громада Свято-Троїцького храму с.Українка, що на Рівненщині, зібрала 2 тонни гуманітарної допомоги для бійців АТО.
Цими радісними Різдвяними днями православна громада Свято-Троїцького храму с.Українка до Вифлиємського Вертепу Новонародженого Спасителя принесла віру, надію, любов і свої добрі, милосердні справи у вигляді жертви. У парафії було оголошено збір гуманітарної допомоги воїнам АТО.

13 січня прибув автомобіль від громадської волонтерської організації «Благодійний фонд Ноїв ковчег». На східні бойові рубежі нашої держави було відправлено близько 2-х тонн гуманітарної допомоги. Це і теплий одяг, бушлати, берци та речі першої необхідності, а також різні продукти харчування.

Діти недільної школи «Свічечка» при храмі намалювали малюнки з побажаннями солдатам. Було освячено стяг-хоругву із зображенням Животворящого Христа Господнього «Симъ побєждай». Одночасно було передано нашим захисникам близько сотні євангелій із іконками, а разом із братством ветеранів християн-військовослужбовців, починаючи із осені, уже близько 600 євангелій з іконками. Також зібрано матеріальну допомогу у розмірі 3500 гривень.

Вся ця жертва уже 14 січня на церковний Новий рік відправлена із окремою ротою бійців оперативного командування «Північ» міста Рівне на передову, на Схід.

З християнською любов’ю во Христі, настоятель храму с.Українка УПЦ протоієрей Анатолій (Сопіга) з прихожанами.

Див. також:

Рівненщина: військовослужбовці-контрактники склали присягу на вірність Україні

Працівники ДАІ Рівненщини повернулись додому із зони АТО





На правах реклами