Ми у Facebook
17.01.2015, 18:53

Поради рівнянам: довірте чоловіче здоров’я професіоналам

Екологічні чинники, характер праці й відпочинку, загальні захворювання значною мірою впливають на чоловіче здоров'я, знижують статевий потяг, ерекцію, доки статеве життя не припиниться зовсім. У таких випадках важливо вчасно звертатися до лікаря, який порадить, як правильно і ефективно полікуватися.
А хороших спеціалістів у Рівному вистачає. Одним із таких є Андрій БОРТЕЙ - лікар уролог-сексопатолог медичного центру “Аніко”. Спеціалізується у галузі діагностики та лікування сечостатевої системи, захворювань репродуктивної сфери та чоловічого здоров’я.

У 2005 році він закінчив Тернопільський державний медичний університет ім.Горбачевського. Проходив спеціалізацію в провідних клініках України, у 2008 році стажувався у Львівському національному університеті ім. Данила Галицького, а в 2009 р. проходив стажування на базі Українського інситуту сексології та андрології. З 2006 року працює лікарем клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука. А також з 2009 року є лікарем урологом-сексопатологом медичного центру “Аніко”.

“Часто медична допомога у випадку чоловічих хвороб зводиться до лікування симптомів, а не самого захворювання, – каже Андрій Романович. – Під час прийому препаратів, що посилюють ерекцію та знижують частоту нічних підйомів, пацієнт почуває себе краще. Та захворювання продовжує прогресувати: статева функція погіршується, весь організм продовжує завчасно старіти, розвиваються ендокринні порушення, захворювання серця, прогресують метаболічні порушення, знижується м`язова маса, збільшуються жирові відкладення”.

Пан Андрій зазначає, що впоратись із цим самостійно вдається далеко не кожному, сподіватися, що пройде самостійно не слід, вчасне звернення та встановлення причини захворювання допоможе позбутись та запобігти захворюванню та його наслідкам.

Завдання лікаря уролога-андролога провести комплексну оцінку стану сечостатевої системи, гормонального рівня та їх впливу на рівень якості життя. За допомогою сучасного технологічного оснащення в короткі терміни проводиться обстеження пацієнта, та встановивши діагноз лікування, часто вдається запобігти розвитку захворювання на ранніх стадіях.

Здоровий спосіб життя — це те, що допоможе вам зберегти свою чоловічу силу. Та у випадку виникнення симптомів не варто займатися самолікуванням. Не зволікайте, вчасне виявлення захворювання – запорука ефективного лікування.

До теми:

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ