Ми у Facebook
17.01.2015, 19:58

Як школярі Тернопільщини підтримують українську армію

Сьогодні Україна переживає найскрутніші дні за часи своєї незалежності. Рік тому все починалось «Майданом гідності», а тепер продовжується воєнними діями на сході країни. Свідками цих подій стали українські діти, в яких твердо сформувались національна свідомість і прагнення жити у вільній країні.
Не винятком є учні Залужанської школи, що у Збаразькому районі на Тернопільщині. Всі ми активно долучаємось до масових заходів на патріотичну тематику, які часто влаштовуються в нашій школі і у нашому місті.

У серпні ми разом із вчителями робили солдатам обереги, використовуючи крупи, макаронні вироби та інші підручні засоби. З початку навчального року всі наші учні та вчителі кожен навчальний день розпочинають зі спільної молитви у шкільній капличці за мир та спокій в Україні.

У школі було проведено Свято квітів, присвячене темі єдності українського народу, «Схід і Захід разом!». Квіткові композиції, присвячені «Небесній сотні», ми поклали до підніжжя до меморіалу героїв, загиблих за Україну.

Вступ-2015: як за 2 дні ви можете підготуватись до вступу на журналістику [Фото+Відео]

Учні нашої школи долучились до акції - флешмобу , яка висвітлювалась в соціальних мережах, «Діти - Янголи Миру». З ініціативи старшокласників було проведено дві благодійні ярмарки у День Українського козацтва та напередодні Дня Св. Миколая. На них були виставлені вироби ручної роботи, а також різноманітні страви, приготовані учнями та працівниками школи. Зібрані кошти були передані на потреби армії.

У листопаді в приміщенні спортивного залу ми разом із вчителями та техпрацівниками сплели 30-метрову маскувальну сітку, яка допоможе зберегти не одне життя. Разом із учнями Збаразьких ЗОШ №1 та №2 ми взяли участь у флешмобі «Україна – це я» та акції «Маленькі долоньки».

У кожного із нас є надія, що наші зусилля і старання не марні! Наші дії свідчать про наше бажання жити у вільній та мирній країні. І доки у наших дитячих серцях буде жити любов до нашої батьківщини, доти буде жити Україна!

До теми:

Рівне: для пораненого кіборга гроші збиратимуть на фестивалі

Як відбуватиметься мобілізація на Рівненщині?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ