Ми у Facebook
18.01.2015, 09:49

Пісні рецепти: Cалат з яблук, маринованої цибулі та квашених огірків

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.

3 яблука, 3 цибулини, 2 квашені огірки, сіль, цукор, олія за смаком.


Цибулю наріжте напівкружальцями, залийте гарячою водою, накрийте і витримайте 5-10 хвилин, злийте воду і посипте цукром. Огірки почистіть, наріжте тонкою соломкою. Яблука із шкіркою натріть на тертці з великими отворами.

Усе при необхідності посоліть, перемішайте, складіть у салатницю й приправте олією (при бажанні - сметаною чи майонезом).

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ