Ми у Facebook
18.01.2015, 20:40

Рівненщина: на ліцей витратили понад мільйон гривень

У 2014 році в зміцнення матеріально-технічної бази Демидівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей» інвестовано понад мільйон гривень.
Гроші було використано на заміну вікон та дверей, переведення газових котелень на альтернативне твердопаливне опалення, капітальний ремонт системи водовідведення. На порядку денному також питання утеплення та ремонт покрівлі закладу.

– На сьогодні впевнено можна сказати, що коефіцієнт корисної дії вкладених коштів є високим. Для фінансування проекту енергозбереження було виділено з обласного бюджету 830 тисяч гривень. Зведений кошторис проекту виконано на 100 відсотків, а це демонтаж старих та монтаж нових 202 віконних блоків, 11 зовнішніх дверей та трьох вітражів. Заміна підвіконників, відливів та поточний ремонт відкосів не увійшли у загальний кошторис, – розповідає директор Демидівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» Олександр Вальчун.

Швидка та злагоджена робота була б неможливою без підтримки батьків, які безвідмовно йшли на допомогу, оскільки власними зусиллями старшокласників, педагогічного та технічного колективів неможливо було б транспортувати 1490 квадратних метрів будівельних матеріалів у вказані терміни, щоб зробити собі новорічний подарунок.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Статті до теми:

Вступ-2015: як за 2 дні ви можете підготуватись до вступу на журналістику [Фото+Відео]

У Рівному молодь пропонувала курцям обміняти цигарки на цукерки

Рівненська "Просвіта" звернулась до росіян [ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ]

Благодійна акція рівненської "Просвіти": небайдужі рівняни передали військовому госпіталю ліків на 5 тисяч гривень





На правах реклами