Ми у Facebook
18.01.2015, 12:19

Рівненщина: хто з нардепів не проголосував за скасування недоторканності?

Верховна Рада України у п'ятницю, 16 січня, включила до порядку денного законопроект про скасування депутатської та суддівської недоторканності. За відповідне рішення проголосували 297 народних депутатів.
Серед рівненських депутатів позбавлення депутатів недоторканості підтримали представники "Блоку Петра Порошенка" Дехтярчук О.В та Яніцький В.П, "Народного Фронту" Сидорчук В.В та Корчик В.А, ВО "Батьківщина" Євтушок С.М, Радикальної партії Лозовий А.С, позафракційний Осуховський О.І.

Не проголосував за позбавлення депутатів недоторканості представник "Народного Фронту" Юрій Вознюк, адже на момент голосування був відсутній у залі засідань. Про це свідчать дані поіменного голосування за проект Закону про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України та суддів) (№1776), які опубліковані на офіційному сайті українського парламенту.

Нагадаємо, що вже не вперше, у дні коли у Верховній Раді розглядаються важливі законопроекти, як це було у випадку з розглядом антикорупційних ініціатив у жовтні минулого року Юрій Вознюк відсутній на робочому місці.

Статті по темі:

Чи скасують депутатську недоторканність?

Рівненщина: з якими керівниками закінчуються контракти у лютому 2015 року





На правах реклами