Ми у Facebook
22.01.2015, 10:32

У Рівному триває боротьба із зарплатами «в конвертах»

Співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області нещодавно виявили підприємця, який виплачував заробітну плату підлеглим у конвертах.
Як повідомляє Головне управління ДФС у Рівненській області, у процесі проведення заходів по боротьбі з порушеннями законодавства при виплаті заробітної плати встановлено, що фізична особа – підприємець В., житель м. Рівне, перебуваючи на спрощеній системі оподаткування, при здійсненні господарської діяльності у сфері виробництва м’ясних та ковбасних виробів використовує найману працю без укладення трудового договору та оформлення офіційних трудових відносин.

Як відомо, даний факт - це грубе порушення законодавства України про працю. Встановлено, як мінімум, 5-х найманих працівників, яким з осені 2014 року, без оформлення трудових відносин, здійснювалась виплата по 50 грн. за кожен фактично відпрацьований день.

За даним фактом працівниками слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Рівненській області відкрито кримінальне провадження за ст. 172 «Грубе порушення законодавства про працю» Кримінального кодексу України.

Див. також:


ФОТО - У центрі Рівного водій маршрутки збив бабусю

У центрі Рівного правоохоронці затримали озброєного чоловіка





На правах реклами