Ми у Facebook
25.01.2015, 19:16

Ситуація на сході країни: карта АТО станом на 25 січня

Ситуація на сході країни станом на 12:00 25 січня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи Інформаційний опір і волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.
Обстріли

З 18.00 24 січня і до 6.00 неділі, терористи здійснили 44 обстріли по позиціях сил АТО і населеним пунктам зі зброї різного виду, в т.ч. артилерії, мінометів і танків.


Напрями обстрілів

У районі Дебальцево з реактивних систем залпового вогню був обстріл Попасної, з мінометів – Орлово-Іванівки, а за допомогою стрілецької зброї – Дебальцево. Після цього до ранку була тиша.

На Луганському напрямку терористи протягом ночі 5 разів обстріляли зі стрілецької зброї і гранатометів по Станиці Луганській, а з мінометів і артилерії – Кримське, Макарове і двічі Новотошківське. Під вогонь РСЗО БМ-21 «Град» потрапили Верхня Вільхова та Кримське. На Донецькому напрямку обстрілу з артилерії бойовики піддали Славне. В районі Маріуполя терористи активності не проявляли.



Втрати

В результаті обстрілу бойовиками Маріуполя, більше 100 осіб отримали поранення, понад 30 загинули, у тому числі 2 дітей, 95 осіб – поранені (в тому числі 9 дітей).

Крім того, за добу серед мирних жителів є жертви: в с.Троїцьке від вибуху мінометної міни, загинув 58-річний чоловік. Також, в м.Попасне від осколків реактивного снаряда смертельні поранення отримав 50-річний місцевий житель. В Щасті також поранено двоє.


До теми:

Обстріл Маріуполя: 30 загиблих

25 січня в Україні - день жалоби

Як пройшла ніч у Маріуполі: ситуація в зоні АТО

Джерело: "Слово і діло"





На правах реклами