Ми у Facebook
28.01.2015, 11:55

У Рівному припиняють виплату соцдопомог через Дельта Банк

"Пригоди" з виплатами через Дельта Банк тривають. Частина людей і досі приходить щодня, щоб отримати кошти з рахунків. А відділ виплат Рівненського управління соціального захисту населення повідомив, що через Дельта Банк припиняються.
Рівняни бідкаються, що з самого ранку щодня простоюють у чергах для того, щоб отримати кошти, які були на рахунках Дельта Банку. Серед тих, хто хоче отримати гроші - рівненські мами, які отримували "дитячі" саме через Дельта Банк.

Начальниця Рівненського відділення №1 таких чуток нам не підтвердила й запевнила, що соціальну допомогу у банку виплачують вчасно.

Все ж підстави для хвилювання виправдані, адже начальник відділу виплат Рівненського управління соціального захисту населення Оксана Большакова повідомила Рівне 1, що управління припиняє свою співпрацю з банком.

«Згідно рішення НБУ Дельта Банк не закривають, але його економічні показники впали й ми переводимо свої платежі в інші установи», - розповіла Оксана Олександрівна. Начальник відділу запевнила, що виплати клієнтам Дельта Банку повернуть. «Кошти переведуть на рахунок іншого банку-партнера, де їх можна буде зняти або ж надішлють їх поштовим переказом. Ми стараємось повідомити усіх, хто має отримувати виплати у Дельта Банку про те, що наразі припиняємо співпрацю з цим банком».


СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівненські мами готові на бунт через невиплату "дитячих" грошей

В Україні хочуть встановити єдиний розмір "дитячих" виплат

Чому на Рівненщині затримується виплата "дитячих" грошей?





На правах реклами