Ми у Facebook
29.01.2015, 18:40

Рівненщина: прикордонники не дали зловмисникам перевезти культурні цінності

У вівторок, 27 січня, в зону діяльності митного поста «Городище» Рівненської митниці ДФС заїхав пасажирський бус, який прямував до України з території Росії.
Як повідомили в Рівненській митниці ДФС, в ході здійснення митного контролю ручної поклажі одного з пасажирів, який прямував зазначеним автобусом в Рівненську область в приватних справах, посадовими особами Рівненської митниці ДФС було виявлено 14 предметів нумізматичного характеру, які мають вигляд старовинних предметів та попередньо можуть бути віднесені до культурних цінностей, (монети Царської Росії 1768, 1770, 1777, 1804 років карбування). Монети переміщувалися з приховуванням від митного контролю.

За даним фактом посадовими особами митного поста «Городище» Рівненської митниці ДФС складено протокол про порушення митних правил за ознаками статті 483 Митного кодексу України та направлено повідомлення до Управління СБУ в Рівненській області щодо можливої класифікації даного правопорушення за ознаками злочину, передбаченого статтею 201 Кримінального кодексу України.

Див. також:

Рівненщина: в Горині втопився 44-річний чоловік
На Рівненщині обікрали храм монастирський храм Московського патріархату





На правах реклами