Ми у Facebook
30.01.2015, 15:40

У Рівному обговорили проблеми духовно-морального виховання учнів

У Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти провели круглий стіл "Роль предметів духовно-морального спрямування у вихованні особистості". До нього мали можливість долучитися слухачі з усієї України.
На Рівненщині особливо активно відбувається впровадження у навчальний процес предметів духовно-морального спрямування. Адже на базі Національного університету "Острозька академія" розробляють підручники з "Християнської етики" та займаються підготовкою кваліфікованих кадрів.

- Нам пощастило, що в області є люди, які докладають зусиль для розвитку духовно-морального виховання на Рівненщині, - говорить начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський. - І зараз в області у 342 навчальних закладах більше 24 тисяч дітей. Ця цифра складає більше 51% учнів в області.

Круглий стіл "Роль предметів духовно-морального спрямування у вихованні особистості" - це можливість поділитися досвідом Рівненщини з усієї України.

Так, в режимі онлайн до роботи круглого столу долучилися 10 областей України. А особисто приїхали люди з Черкаської, Сумської, Київської та Вінницької областей.

- Предмети духовно-морального виховання - це надзвичайно великий пласт роботи. Але водночас - це основа всього, бо без духовності не могло б бути ні розвитку особистості, ні патріотизму, - говорить заступник голови Рівненської ОДА Олександр Савчук.





СТАТТІ ДО ТЕМИ:

На Рівненщині обговорять вітчизняний та зарубіжний досвід духовно-морального виховання


Якою буде «Християнська етика» на Рівненщині?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ