Ми у Facebook
31.01.2015, 14:25

Ситуація на сході України 31 січня [КАРТА]

Натисніть, щоб збільшити

Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Найбільш напружена обстановка у районі Вуглегірська, Дебальцевого, зберігається небезпека наступу бойовиків на місто Маріуполь.
За даними, які оприлюднив 31 січня на щоденному брифінгу речник АТО полковник Андрій Лисенко, противник по всій лінії розмежування здійснює обстріли позицій українських військ та проводить розвідку боєм з метою відтягування резервів сил АТО.

Найбільш напруженою залишається ситуація у районі м. Вуглегірська, де терористи намагаються захопити місто і зайняти вигідні позиції для подальшого просування у напрямку м. Дебальцевого для його оточення. Зберігається небезпека наступу бойовиків на м. Маріуполь. Проте сили АТО готові дати гідну відсіч ворогові.

Натисніть, щоб збільшити
Натисніть, щоб збільшити


За даними розвідки, триває передислокація нових підрозділів ЗС РФ в зоні конфлікту. Також російськими військовослужбовці замінюють бойовиків на передових позиціях. Для переправлення військової техніки і боєприпасів Росія активно використовує неконтрольовані українською стороною КПП в районі н.п. Успенка та Дмитрівка.

У зв’язку з постійними обстрілами з «Градів» району н.п. Гнутове Донецької області вчора тимчасово був призупинений пропуск транспортних засобів на цій ділянці.

За останню добу 15 українських військовослужбовців загинуло, 33 – зазнали поранень - повідомив речник АТО.





На правах реклами