Ми у Facebook
05.02.2015, 17:45

На Рівненщині виявили незаконно ввезену вантажівку з номерами "ВАЗа"

Працівники ДАІ Рівненської області затримали автомобіль «Рено-Магнум», який незаконно перебуває на території України.
29 січня близько 18 години на стаціонарному посту №1, що в селі Опарипси Радивилівського району, інспектори взводу ДПС ДАІ зупинили автомобіль «Рено-Магнум». За кермом вантажівки перебував 33-річний житель Львівської області.

При перевірці документів правоохоронці з’ясували, що вони не належать цьому транспортному засобу, оскільки колір та вузли агрегатів не збігаються із записами в реєстраційних документах.

Перевіривши транспортний засіб за всіма наявними базами Державтоінспекції, інспектори ДАІ встановили, що згідно з номером кузова вантажівка перебуває на території України з порушенням митного законодавства та ввезена поза митним контролем, а державні номерні знаки належать автомобілю «ВАЗ».

Під час спілкування з водієм інспекторам ДАІ стало відомо, що чоловік прямує до Житомира, а про те, що автомобіль незаконний, він не знав.

Іномарку працівники ДАІ доставили на територію Дубенського МВ УМВС.

Відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Радивилівським РВ УМВС відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 290 Кримінального кодексу України (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Про цн повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівненські УБОЗівці вилучили викрадений на території Євросоюзу автомобіль
Рівне: у «справі $320 тисяч з Москви» - несподіваний поворот [+Відео]





На правах реклами