Ми у Facebook
08.02.2015, 12:50

Нові подробиці вибуху на Рівненщині, у якому постраждало троє людей

28 січня о 22 год.30 хв. до чергової частини Радивилівського районного відділу міліції надійшло телефонне повідомлення про те, що на вулиці Грушевського, 40 стався вибух.
Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 51-річний Георгій, власник будівлі, намагався розібрати запал до ручної гранати часів Великої Вітчизняної війни. В результаті вибуху він із закритою черепно-мозковою травмою, відкритою травмою черевної порожнини з евентерацією внутрішніх органів, внутрішньою кровотечею та травматичним шоком четвертого ступеню, рваною раною в області нижньої губи і ампутацією лівої кисті госпіталізований у реанімаційне відділення Радивилівської ЦРЛ.

54-річна співмешканка Віра отримала множинні рани обличчя, лівого передпліччя, кисті та лівого плеча. Після надання медичної допомоги жінку відпустили додому, а її 32-річний син із важкою травмою ока, забійними рваними множинними ранами обличчя направлений в офтальмологічне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні.

- У ході огляду помешкання Георгія правоохоронці виявили ще дев’ятнадцять патронів часів війни, - прокоментував начальник Радивилівського РВ УМВС Віталій Кеда. – Вони вилучені на направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення дослідження. Встановлено, що снаряди чоловік знаходив за допомогою металошукача в лісовому масиві на території району.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією частини 1 статті 263 (незаконне поводження із бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Статті до теми:

ДАІ Рівненщини знайшли викрадену автівку

На Рівненщині повісився батько трьох дітей
Страшний вибух на Рівненщині: троє людей у реанімації





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ