Ми у Facebook
08.02.2015, 16:30

Рівнянин запустив «В Контакте» український сервіс пошуку попутників «#ПІДВЕЗИ МЕНЕ»

Менше тижня тому у соціальній мережі «Вконтакте» стартував проект під назвою «#ПІДВЕЗИ МЕНЕ». Його ініціатором став випускник Національного університету "Острозька академія", що на Рівненщині, Роман Махлай.
«#ПІДВЕЗИ МЕНЕ» - це сервіс пошуку попутників для швидкого, комфортного та вигідного пересування. В українському варіанті – не лише в межах країни, а й за її кордонами. І водії, і пасажири у цьому сервісі – попутники, що можуть виручати одне одного та добиратися до необхідного місця. У європейських країнах подібні проекти користуються популярністю серед більше ніж 10 мільйонів людей.

-Ідея створення цього проекту виникла ще тоді, коли я жив у Канаді, - розповідає організатор українського сервісу Роман Махлай. – Там теж існують подібного роду послуги, якими я користувався кілька разів. Виявилось, що це вигідно та зручно. До того ж, такі пересування – гарна можливість не витрачати зайвий час та кошти. Натомість, можна познайомитися з цікавими людьми та знайти хороших друзів із різних міст та навіть країн. Я слідкував за організацію в Канаді й подумав, що було б непогано зробити таке й у нас. На даному етапі, окрім мене, проект розвивають ще два організатори. Вони працюють з повідомленнями потенційних попутників – редагують їх та публікують на сторінці проекту в мережі. Працювати цікаво, адже супроводжує думка про те, що ми можемо допомагати людям, яких у спільноті більше чотирьох тисяч. За тиждень надійшло чимало повідомлень, які не залишилися без відгуків. Сподіваюсь, що сервіс допоможе кожному, хто цього потребуватиме.

На сторінці сервісу у соціальній мережі «Вконтакте» розміщено інформацію для пасажирів та водіїв, правила безпеки та публікації оголошень про пошук попутників. Для того, аби розмістити оголошення на сторінці, достатньо вказати таку інформацію та виконати вказані адміністраторами дії:



-Такі проекти корисні і зручні, адже нині модно активно проводити час та подорожувати, - ділиться рівнянка Марина. – Я не прихильниця автостопу та потягів, а цей варіант – непогана альтернатива. При нагоді думаю скористатись послугами «#ПІДВЕЗИ МЕНЕ».

До теми:

Школа універсального журналіста у Рівному запрошує на навчання! [Фото+Відео]

Як рівняни у соціальних мережах реагують на відключення світла

Нелюдське спалення цуценят у Рівному: обговорення у соціальних мережах

ВІДЕО: Якби Інтернет був у XVI столітті - вірусне відео про Острозьку академію на Рівненщині





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ