Ми у Facebook
08.02.2015, 15:15

Міський голова на Рівненщині підвищив собі зарплатню

На 32-й сесії Костопільської міської ради міський голова Костополя Євгеній Олексійович Денисюк вирішив підняти самому собі заробітну плату на початку нового року.
Голова — запропонував, депутати — підтримали. Вони одноголосно проголосували за встановлення надбавки, надання матеріальної допомоги та преміювання міського голови. Надбавку «за труди» отримали й усі його заступники, секретар ради та керуючий справами виконкому.

Відтак, депутати погодились дати керівництву міста надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та вислугу років. Преміювання буде здійснюватися щомісячно відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи, а також до ювілейних дат.

Та це ще не все. Міські депутати вирішили надавати костопільським керівникам матеріальні допомоги ще й на оздоровлення та для вирішення соціально-побутових питань.

Варто нагадати, що минулого року депутати Костопільської міської ради також позитивно голосували за надбавку міському керівництву в такому ж розмірі — 50 відсотків посадового окладу.

Джерело: kostopilnews.com

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівненщина: селищного голову намагалися викинути у смітник


Уродженка Рівненщини стала народним депутатом





На правах реклами