Ми у Facebook
08.02.2015, 12:20

“ОГО” назве активних депутатів Рівненщини

Редакція “ОГО” розпочинає новий проект - “ТОП-5: активні депутати Рівненщини”.
У 2015 році завершується термін повноважень депутатів місцевих рад, обраних на чергових виборах у 2010 році. Час підсумувати діяльність наших обранців: хто з них був найактивнішим, найпомітнішим у інформаційному просторі, найрезультативнішим у депутатській діяльності. Аби, з одного боку, визначити і відзначити достойних, а з іншого — зробити висновки на майбутнє. Адже цілком імовірно, що саме у 2015 році нам доведеться обирати нових депутатів обласної, міських, районних, селищних та сільських рад.

Саме тому “ОГО” розпочинає новий проект “ТОП-5: активні депутати Рівненщини”. Ми проаналізуємо діяльність депутатів Рівненської обласної та Рівненської міської рад і оберемо по 5 переможців серед них.
Список переможців буде опубліковано у газеті “ОГО” та на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua. Хід проекту анонсуватиметься, а підсумки - висвітлюватимуться на сторінках нашого тижневика і на порталі OGO.ua.

Як визначатимуть переможців? Для цього редакція обрала три способи.

- За офіційними даними Рівненської обласної та Рівненської міської ради щодо активності депутатів;
- Шляхом анкетування експертів: громадських активістів та журналістів Рівного. Список експертів буде опубліковано на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua та на сторінках газети “ОГО”.
- Шляхом інтернет-опитування на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua та на сторінці OGO.ua у мережі Facebook.

А також — ми, журналісти, звісно, всловимо і власний погляд на діяльність наших обранців, адже працюючи в інформаційному просторі, постійно відслідковуючи те, що відбувається у коридорах рівненської влади, ми маємо що сказати про роботу депутатів Рівненщини.

А узагальнивши отриману інформацію, ми оприлюднимо список 5 найактивніших, за підсумками проекту, депутатів Рівненської міської ради та Рівненської обласної ради.

З приводу партнерства у проекті звертайтесь до рекламної служби “ОГО” за тел. (0362) 63-11-91, (050) 375-65-33.

До теми:

2014: підсумки року на Рівненщині

Проект "Нові обличчя РівнОГО"

Проект "ОГО" "ТОП-20: лідери місцевих громад Рівненщини"





На правах реклами