Ми у Facebook
08.02.2015, 13:17

Рівненські співробітники УСБУ затримали на митниці контрабандиста

Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність українця, який контрабандою намагався ввезти до країни прекурсор – псевдоефедрин.
Прес-група УСБУ в Рівненській області інформує, що 28 січня у зоні митного контролю пункту пропуску «Устилуг» Ягодинської митниці співробітники СБУ спільно з прикордонниками та митниками затримали чоловіка, який приховав від митного контролю 1227 пігулок псевдоефедриновмісних медичних препаратів загальною вагою близько 0,5 кг.

36-річний мешканець Волинської області заховав заборонені пігулки під водійським сидінням та у власному одязі. Як розповів затриманий, пігулки він придбав в одній із країн Східної Європи, з метою подальшого збуту та виготовлення психотропної речовини – метамфетаміну.

Слідчим відділом Управління СБ України у Рівненській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, а також їх зберігання з метою збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 8-ми до 12-ти років з конфіскацією наркотичних засобів, що були предметом контрабанди та майна.

Рішенням суду підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Читайте також:

На Рівненщині відзначили чоловіків, які допомогли затримати "різника"

Рівненщина: циганка обікрала подружжя пенсіонерів





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ