Ми у Facebook
11.02.2015, 16:15

Рівне: суд по сепаратистському пиву не відбувся

Сьогодні, 11 лютого, повинен був відбутися суд за позовом «Рівненського громадського контролю» до «Пивобезалкогольного комбінату Крим». Але судове засідання не відбулося через те, що не прийшов відповідач.
Нагадаємо, що громадські активісти виявили пиво із Криму із позначкою «Російська Федерація» у рівненському гіпермаркеті «Fozzy».

У магазині продукцію із неналежним маркуванням уже зняли із полиць магазинів. Тому відповідати перед судом повинен був кримський «Пивобезалкогольний комбінат Крим».

Судове засідання повинно було розпочатися у Рівненському міському суді о 9 годині ранку. Але відповідачі у справі на суд не з’явилися.

– Відповідачів із Криму, я думаю, ми все-таки дочекаємося, – коментує ситуацію голова ГО «Рівненський громадський контроль» Дмитро Якимець. – Адже якщо виробник продає свої товари в Україні, то він зобов’язаний дотримуватися українського законодавства і якщо порушив його – відповідати перед судом. ТОВ «Експансія» зі свого боку повинна довести суду, що насправді зняли всю партію неправильно маркованої продукції із продажу.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


Рівнян змушують підтримувати сепаратизм [+Відео]







На правах реклами