Ми у Facebook
11.02.2015, 09:25

Рівняни у соцмережах: про обстріл Рівненського військкомату

Першими про обстріл Рівненського військкомату повідомили жителі сусідніх будинків. Саме вони викликали правоохоронців. Крім того, відразу ж інформація стала поширюватися у соціальних мережах.
Спочатку на подібну інформацію користувачі реагували з посмішками і просили не поширювати подібні новини, щоб не сіяти паніку. Проте згодом все більше людей почали підтверджувати факт обстрілу Рівненського військкомату.

Пропонуємо кілька думок з групи "Типове Рівне" у мережі ВКонтакті щодо подій, що відбувалися у Рівному в ніч на 11 лютого:


Олексій Бродніков
До чого тут ситуація на сході? хтось потрапив гранатою в військомат, мотиви невідомі і зараз можна лише гадати, а про мир у всьому світі можна дискутувати безкінечно

Наташечка Ромаш
Кілька хвилин тому, на сторінці Рівненського автомайдану в Твітері з’явилася інформація про те, що орієнтовно в районі Покровського собору, пролунав потужний вибух. Першими на місце події прибули співробітники ППС, ДАІ та приїхали представники місцевого «Правого сектору».
Коли на місце прибули представники МНС та криміналісти, з’ясувалося, що ніякого вибуху не було. За попередньою версією правоохоронців, швидше за все це був постріл з підствольного гранатомету чи ракетницею у вікно четвертого поверху будівлі військомату.
Будівля військомату зовні не пошкоджена. Граната у вікно не потрапила, а вибухнула поруч. Постраждалих немає.
Хто стріляв у військомат і з якою метою на разі встановлюють правоохоронці. На місці інциденту працює слідчо-оперативна група. Стрільця на разі шукають правоохоронці.

Антон Дембіцький
То ніякий не стрілок, то воєнком невдало шампанське відкрив)

John Smith
біженцю напевне якомусь заплатили, щоб шуганув народ і зробив сюжет для лайньюз

Victoria Melnik-Archangelska
мда уж таку паніку підняли, що Ви за люди???? де це сталось нема там майже нікого із натовпу тільки менти бігають.....паніку піднімаєте...прозджала повз воєнкомат біля Покровського тільки пару машин ментів стоїть і самі вони....людей не підпускають

Олександр Шевченко
А взавтра в новинах рос."в городе Ривне люді вишли против мобилизаци.било около 500 человек. Із града йобнули в форточку войскомата."

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Відео з місця події: обстріл Рівненського військкомату

У Рівному обстріляли військкомат

Рівненський віськомат обстріляли з гранатомета?

Фото Чарівне.Інфо





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ