Ми у Facebook
12.02.2015, 10:40

Рівненщина: чоловік зберігав наркотики у підсобному приміщенні

У Здолбунові 30-річний чоловік зберігав наркотики вдома.
Працівники по боротьбі із незаконним обігом наркотиків Здолбунівського районного відділу міліції під час проведення оперативно-пошукових заходів в підсобному приміщенні на території подвір’я будинку за місцем проживання 30-річного жителя м. Здолбунів виявили та вилучили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження темно-зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

Вилучену речовину вагою майже 200 г для проведення експертизи направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Рівненській області.

- Відомості за цим фактом співробітники Здолбунівського РВ УМВС внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Триває досудове розслідування, – повідомив начальник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. - Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Працівникам міліції молодик пояснив, що зберігав вилучену речовину без мети збуту, лише для власного вживання. Наразі проводиться перевірка правдивості його слів.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Відео з місця події: обстріл Рівненського військкомату

У Рівному обстріляли військкомат

Рівненський віськомат обстріляли з гранатомета?





На правах реклами