Ми у Facebook
12.02.2015, 14:59

Підсумки конференції та засідання міської організації партії “Воля” у Рівному

Міська партійна організація політичної партії “Воля” у м. Рівне днями провела першу конференцію та засідання з питань роботи МО на I півріччя. Були обрані делегати на з'їзд партії “Воля”, що має відбутися 28 лютого, обрано представника в Рівненській області та відповідальних з напрямків роботи.
На засіданні за результатами обговорення обрали:
- уповноваженого з питань контролю люстрації в місті Вавренюка М.Г.
- куратора проекту “Національний кадровий резерв” Яковлєву О.І.
- координатора з інформаційної політики міської організації Хоменко А.А.
- секретаря з партійної розбудови міської організації Мельника В.М.

На конференції обговорили завдання роботи міської організації партії “Воля” у м. Рівне та затвердили план роботи на I півріччя 2015 року, обрали делегатів на черговий з'їзд партії та представника від Рівненської області членом Координаційної Ради Філюка О. І. Було обрано делегатів на черговий з'їзд партії: Яковлєву О.І., Філюка О.Л., Хоменко А. А., Мельника В.М.

“Ми партія небайдужих та активних людей, які не тільки прагнуть змін у державі, але й готові самі творити, готові змінюватись, готові змінювати оточуючих, змінювати на краще країну. Майже всі члени нашої організації не мають ані політичного досвіду, ані досвіду перебування на владних посадах. Зате всі вони є професіоналами у своїх сферах. В нашій команді присутні підприємці, юристи, психологи, інженери, вчителі, економісти.
Серед людей “Волі” Рівного присутні і молодь і люди середнього віку. Головним, на мою думку, є те, що в команді панує доброзичлива атмосфера, є бажання здобувати цінний досвід та самовдосконалюватися,”– сказав у своїй вступній промові лідер організації Олег ФІЛЮК.

Під час роботи конференції “волівці” активно обговорювали поточну політичну ситуацію в місті, у країні. Торкнулись також і теми мобілізації. Коротку дискусію підсумував тільки-но обраний прес-секретар організації Андрій ХОМЕНКО, розповівши про думку одного з лідерів партії Сергія Тарана, озвучену в радіоефірі ОДТРК “Карпати”, коментуючи вчинок прикарпатського журналіста, який публічно відмовився від мобілізації:
“Росія робить ставку на таких боягузів, які відрікають від власної Батьківщини. Вони під різними приводами руйнують армію зсередини. Це Путіну вигідно, бо тільки із власною армією досягти успіху йому не вдається. Якщо ти критикуєш владу, то необхідно щось і самому пропонувати, самому робити, допомагати армії, йти воювати, пропонувати законопроекти, пропонувати кроки і виконувати їх. І тоді ця критика сприйматиметься як конструктив, а не як допомога ворогу”.



Ці слова можна сприймати і як головний принцип всієї подальшої роботи
партійної організації.

Нагадаємо, що Міська партійна організація політичної партії “Воля” зареєстрована Рівненським міським управлінням юстиції 21 січня 2015 року.





На правах реклами