Із 15 лютого - зміни у графіку руху поїзда Рівне - Київ
Денна київська електричка № 847/848 у розкладі лише до суботи, 14 лютого.
№ 847 електропоїзд Київ Рівне: відправляється з Києва о 07:54, у Рівне прибуває о 14.36, в дорозі 6 годин 42 хвилини. Електропоїзд №848 Рівне - Київ о 15:14 вирушає з Рівного, о 22.04 у Києві.
А з неділі, 15 лютого 2015, за маршрутом Київ - Рівне, Рівне — Київ щодня курсуватиме поїзд з іншою нумерацію - №785/78. Кількість зупинок на маршруті залишається та сама — 21, зате час, щоб дістатися з Рівного до столиці, скорочується аж на 40 хвилин.
№ 785 Київ — Рівне вирушає о 07.54 з Києва, о 14.00 у Рівному, в дорозі 6 годин 06 хвилин.
Поїзд № 786 Рівне — Київ в дорозі 5 годин 49 хвилин. Відправка з Рівного 15:12, прибуття у Київ о 21:01.
СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Розклад руху пасажирських потягів по станції Здолбунів
Зміни у графіку руху поїздів через Рівне, Здолбунів
До уваги рівнян! Залізничні квитки можуть подорожчати на 21%
Сьогодні електроенергію для побутових споживачів не планують відключати
Графіки сьогодні, 18 лютого, змінилися.
переглядів: 118
Швидкий і смачний сніданок: буріто з яйцем, шинкою та сиром
Буріто – традиційна мексиканська страва, яку адаптували під сучасний формат швидкого та зручного сніданку.
переглядів: 173
Як відновити посвідчення водія онлайн: покрокова інструкція та вартість послуги
Відновити посвідчення водія можна за допомогою електронних сервісів у Кабінеті водія або через застосунок Дія.
переглядів: 560
208 безоплатних препаратів і нові можливості: «Доступними ліками» забезпечать більше пацієнтів
Програма «Доступні ліки» продовжує допомагати українцям отримувати необхідні ліки та медичні вироби безоплатно або з частковою доплатою.
переглядів: 249
Як підібрати інгредієнти для куті: поради для ідеальної різдвяної страви
Кутя – це традиційна обрядова страва, яка є символом багатства, злагоди й єднання під час святкування Різдва. Смак цієї страви багато в чому залежить від правильного вибору інгредієнтів та їх якості. Тож як вибрати найкращі продукти для приготування куті, щоб вона була справді смачною й поживною?
переглядів: 279