Ми у Facebook
13.02.2015, 15:45

Рівненщина: начальник відділення банку привласнив понад півтора мільйона гривень

Співробітники ДСБЕЗ спільно зі слідчими УМВС України в Рівненській області задокументували протиправну діяльність працівника Сарненського відділення одного з банків, який привласнював кошти клієнтів.
Міліціонери встановили, що 32-річний чоловік, зловживаючи своїм службовим становищем, шахрайським способом присвоював гроші клієнтів банку та витрачав їх на власні потреби. Здійснюючи свою злочинну діяльність упродовж 2010-2014 років, чоловік заволодів коштами на суму майже 1 мільйон 500 тисяч гривень.

— За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 190 (шахрайство) та частиною 1, 2 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), — зазначив начальник ДСБЕЗ УМВС України в Рівненській області Віталій Дума. — Наразі слідчі вже повідомили Юрію про підозру у вчиненні злочину.

Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до пяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


СТАТТІ ДО ТЕМИ:


На Рівненщині хотіли розрахуватися сепаратистськими грошима


Рівне: жінка жорстоко вбила чоловіка, а тіло заховала у бочці








На правах реклами