Ми у Facebook
14.02.2015, 08:30

Сплануй День Святого Валентина правильно, за допомогою сайту moemisto.ua

“MoeMisto” допоможе вирішити, що робити у День Закоханих.
Рівняни вже добре знають, що завдяки найповнішій афіші Рівного на сайті moemisto можна легко планувати свій час та першим дізнаватись про найцікавіші події у місті. Окрім того, кожен рівнянин може додати анонс своєї події і, головне, поділитися враженнями від концерту чи кінофільму в коментарях під подією.

До найромантичнішого свята року - Дня святого Валентина, MoeMisto відкриває спеціальну тематичну рубрику “День Закоханих”. Якщо ви і досі не визначилися, де і як святкуватимете 14 лютого, то саме у цій рубриці знайдете безліч цікавих варіантів проведення романтичного вечора.

Це буде подорож до Львова чи Праги? У першому випадку вам запропонують дводенну подорож до неповторного Львова. На вас чекають виступи кавер-гурту ”100 хвили”, веселий настрій забезпечить камеді-шоу від дуету ”Тільки так”. Всі бажаючі можуть взяти участь у конкурсі ”Найромантичніша пара вечора” та отримати головний приз - путівку на двох до Венеції. Якщо ж ви давно мріяли про чарівну Прагу, то саме в День Закоханих ця подорож принесе вам особливо багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Якщо ж ви не плануєте нікуди їхати, а хочете спокійно провести вечір зі своєю половинкою у Рівному, то з  moemisto ви обов’язково знайдете щось до душі! Можливо, ви захочете зробити своїй половинці ексклюзивний подарунок у вигляді романтичного десерту. Ви власноруч можете створити дизайн обраного вами десерту, ну хіба ж може бути щось романтичніще за солодощі?

Якщо ж ви мрієте зробити подарунок коханій людині власними руками, тоді майстер-клас з рукоділля до Дня Святого Валентина "Робимо валентинки коханим" з дроту - саме для вас. У цей день романтика витає просто в повітрі, зізнайся у коханні на головній сцені ТРЦ “Екватор”.

Прекрасним закінченням цього дня буде романтична вечеря в оновленому ресторані “Ventotto”. Чарівна музика, смачна вечеря, комфортний зал і приємна атмосфера зроблять цей вечір незабутнім.

Ну і, звісно, якщо ви бажаєте розповісти про якусь відому вам цікаву подію, запросити на захід, то, як і раніше, можете самостійно додати цю новину на moemisto.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ