Ми у Facebook
14.02.2015, 16:15

Фільм "50 відтінків сірого": враження рівнянки [БЛОГИ]

У Рівному 11 лютого розпочався показ світового кінохіта - фільму "50 відтінків сірого". Рівнянка Юлія Новак ділиться у блогах OGO.ua враженнями після допрем'єрного показу фільму в кінопалаці "Україна".
"Я не мала якогось особливого бажання писати про фільм, а тим більше про відтінки сірості :) Я люблю ажіотаж, проте не мелодрами... Все мені здається, що люди видумують у тих фільмах моделі поведінки, пускають слюні, вбачають себе — самозакоханих егоїстів, розслабляються, грішать, - зізнається авторка. - Для мене основне, щоб фільм мав потужне смислове навантаження, а ще, чого гріха таїти, люблю гру акторів. Хорошу гру... Акторів :) Знудились, мабуть, читаючи оцей мій монолог. Але він якраз то доречний до рецензії фільму. Саме з таких прожекторів думок я дивилась фільм “50 відтінків сірого”.

Отож, допрем”єрний показ проходив в кінопалаці “Україна” м. Рівне. Я, як завжди, прийшла вчасно — за 1 хвилину) Тут-як-тут фуршетик на другому поверсі: шампанське та цукерки (не знаю як перше, але друге було добре*). Спостерігаю за людьми: чого вони прийшли, які вони, пари і непари, симпатичні та підлітки, дорослі та без жаги... Першими сиділи дві гарні молоді дівчини-подруги. Мені вистачило кілька секунд зрозуміти, що вони якісь нещасні. І все їх нещастя полягає в тому, що вони думають: “Які ж ми нещасні. А нас ніхто не любить”. А такі чарівні, а такі молоді, такі ж прекрасні... Що ці думки роблять з людьми... Просто жах! Було чимало закоханих пар. Я не могла зрозуміти: хто з них закоханий, а хто любить, а хто — використовує. Проте, жагучі погляди чоловіків (очі так і горять, як в диких звірів — куди там браться ще героям фільму) — хотіли. Чомусь люди вважають, що в насолоді — блаженство. У ній же мука, яка без любові, веде до грані 50 відтінку сірості душі. Але зараз не про те) Я ж про фільм пишу)..."




Читати далі блог Юлії Новак "П"ятдесят відтінків сірого": рецензія дивачки*

До теми:

Розклад сеансів фільму "50 відтінків сірого" у кінотеатрах Рівного [+Відео]

Рівнянка - про любов і маячню в горі і в радості [БЛОГИ]

Губка Боб: Життя на суші - розклад сеансів у кінотеатрах Рівного





На правах реклами