Ми у Facebook
17.02.2015, 10:25

Частинка Франції у Рівному: в місті відкрили перше кафе-пекарню [+Фото]

Смачнющий хліб та випічку за рецептами різних європейських країн тепер можна придбати та почастувати у Рівному. Адже у самому центрі міста вже впродовж двох тижнів працює Пекарня#1.
Люди, які проходять біля закладу, здається, просто не можуть залишатися байдужими і минути його, не скуштувавши свіжу та смачну випічку. Адже тільки відкривши двері ви відчуваєте просто неймовірний запах, а домашня атмосфера налаштовує на відпочинок та дарують заряд позитивних емоцій.

Особливість Пекарні#1 в тому, що заклад створений по образу французьких пекарень boulangerie (буланжері), які вже багато років завойовують серця не тільки французів, а і гостей з інших країн. Тут ви на власні очі бачите, як випікаються ваші смаколики, які згодом стоятимуть на вашому столі.


ФОТО - Перше кафе-пекарня у Рівному


Тепер такого типу пекарня є і у нашому місті. До слова, закладспівпрацює з французьким пекарським центром, тим самим працівники ознайомлені з випічкою різних країн світу: французькою, італійською та прибалтійською.

- Повірте, що для того, щоб видати рецепт нашим гостям, ми ретельно все продумуємо. Я і сам просто обожнюю готувати випічку, тому те, що ми подаємо – це краще з кращого, - говорить директор Володимир Горбатюк.

Серед того, що ви можете скуштувати у Пекарні – це хліби та випічка різних європейських країн. Їх готують на натуральних винних заквасках, що надає їм особливого смаку. Це вже традиційний масляний французький круасан, а поряд із цим просто унікальні рецепти ще 14-15 століття, такі як – дрезденський штолен, міланський паннетон та французька бріош.



Дивитися ФОТО Пекарні

Тут можна почати ранок зі смачного сніданку, перекусити в обід та повечеряти з коханою людиною у романтичній атмосфері. Адже Пекарня має повноцінне меню, яке задовольнить бажання кожного.

А ще в Пекарні чути дитячий сміх, бо рівненські матусі за такий короткий, здавалося б, період часу впевнилися, що їх чадам тут можна багато чим поласувати. Адже якість продукції – на найвищому рівні.



Завітайте до Пекарні і Ви, переконайтеся, що частинка Франції тепер є і у нашому місті!





На правах реклами